NOLLYWOOD: Alleged gay stalker denies actor’s claims

0 0
Spread the love
Read Time:1 Minute, 39 Second

Following Yul Edochie's allegation that a Canadian based male nurse, Steven Ugochukwu Onyebuchi, who is gay is stalking him on social media, the Nurse has denied the allegations.

Denying the stalking-tale, Steven insisted that he was merely helping the actor to facilitate the relocation of his family to Canada.

Taking to his Instagram account in the wee hours of Friday, April 10, 2015, Stevens wrote, "THANK GOD FOR MY PARENTS AUNTIES MY PASTORS. THERE ARE REASONS ONE DO TINZ IN LIFE. I KNW D SALARY STANDARD OF THIS ACTORS N ACTRESSES. AM PRIVILEGED TO KNW ALL OF THEM THERE. I V SIGNED MANY PPL FOR DIS MPNP (APPX 8), FOUR HAS CAME HERE AS A PERMANENT RESIDENT, ANY MOMENT FRM NOW TWO WILL. IMMIGRATION TOLD ME THAT I SHLD STOP SIGNING TILL ALL I SIGNED COME. I TOLD HIM N I STARTED LOOKING FOR A FRD WHO WIL SIGN D DOCS; IS VRY DIFFICULT TO SEE SOMEONE WHO WIL SIGN A DOC IF HE OR SHE DID NOT KNOW D PERSON. I PAID 400$ TO A FRD WHO AGREED TO SIGN HIS."

Narrating his side of the tale further, he wrote, "ME AND YUL EDOCHIE IN LOVE WAR. DUDE V ME ALL HIS DOCUMENTS TO PROCESS VISA FOR HIM N D FAMILY. ACCRD TO HIM, HE SAID THAT THEY TRIED GERMANY IN 2009 AND IT DIDNT WORK OUT. WONT SAY MUCH, WE WERE CLOSE FRIENDS BT IT DIDNT WORK OUT WHICH WAS CAUSED BY HIM. THEN NOTICED I V IMPORTANT DETAILS OF HIM AND START PUTTING ME ONLINE. I DONF WANT TO BLAST HIM ON NET BECAUSE OF ONE THING. LOVE COVERS ALL. PLS IF U R A BLOG WRITER FOLLOWING ME; DONT PUBLISH. AM A PSYCHO, YET U V ME UR DOCUMENTS TO GV TO A VISA AGENT. AM STILL WAITING FOR HIM TO CALL THE NAME OF THE VISA AGENT OR BERA SAY SHOW MY DISCUSSIONS WITH THE VISA AGENT. PLEASE THANKS."

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Facebook Comments

Previous post Ambode Vs Agbaje: who would get your vote as Lagos State governor?
Next post NOLLYWOOD: “Marriage is not on my card,” actress reveals

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.